mandag 5. april 2010

Adios Punta Cana






















Adios amigos i dag reiser vi videre til Santo Domingo, blir deilig aa komme dit og vaere litt paa sightseeing, skal bli godt aa se litt kultur :) Vi er vel naa mettet paa sol og strandliv, en uke ser ut til aa holde.

4 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Ha, ha! Ingen glinser i sola som Kapteinen og hans fryktede mannskap! En stor lettelse å høre at dere krysset Atlanteren uten de store uhell, selv om jeg skjønner dere lå mye værfaste. Jeg skjønner også Kapteinens frustrasjon over at han ikke sprer den ønskede frykten hverken i hotellets restaurant, eller i hotellbaren ved svømmebassenget. De kan prise seg lykkelige over at Kapteinens appetitt, fryktet som den er på de syv hav, ikke er helt på topp om dagen. Ser ut til at de slipper unna med det bleike "all inclusive" tilbudet sitt, for denne gang! I en slik presset situasjon synes jeg allikevel Kapteinen gjør det eneste riktige, og bagatelliserer helsetilstanden til det øvrige mannskapet. Det er aldri feil. Til slutt vil jeg bare ønske ekspedisjonen fortsatt lykke til med sitt oppdrag, som så vidt jeg har forstått går ut på å bringe hjem det sagnomsuste Kaptein Priklopils påskekeegg: Verdens i særklasse mest mellomstore påskeegg, i sin helhet formet av den nydeligste karibiske marsipan. Heis seil!

    SvarSlett
  3. Flotte bilder, selv om jeg synes synd på Vibeke. Hun så skral ut, men det er bra at dere begge har kommet vel gjennom all inclusive oppholdet. Klem fra oss.

    SvarSlett
  4. Hei du....kom dæ hjæm snart!
    Du kan jo risiker å bli heilt brun... husk at du ska overlev en uke i snøhule når du kjæm hjæm!!

    Kos dæ mens du kan:)

    digale a la chica de la esquina que no se preocupe... solo eres noruego y no es tu culpa:)))

    Chauuu!

    SvarSlett